Tävlingsbarometern

Barometern: Till er som tävlat i bruks, lydnad och rallylydnad 

Årets tävlingssäsong har ju inte varit som vanligt, men det är ju ändå några som haft möjlighet att tävla i bruks, lydnad och rallylydnad. Några få resultat har lämnats in i röda lådan i klubbstugan, men det finns tävlande som inte haft möjlighet att besöka klubben och/eller kommit in i klubbstugan, men som ändå vill lämna in resultat. För att möjliggöra för alla som vill vara med i barometertävlingen i respektive gren går det i år bra att maila in resultat som alternativ till att lämna lapp i röda lådan.  Skicka i så fall in era tävlingsresultat före årsskiftet till johanhaglund@telia.com, och ange följande:

  • Tävlingsgren och klass
  • Tävlingsort och dito datum
  • Namn på förare och hund
  • Poäng

Barometern Lydnadstävling och Rallylydnad

De nya reglerna för VBKs tävlingar i Lydnadstävling och Rallylydnad är nu klara och kommer att anslås på väggen mittemot köket. Lappar att fylla i tävlingsresultat kommer att finnas där. Resultat från alla officiella tävlingar räknas, så alla som fått poäng på tävling kan vara med även om man inte uppnått godkänt resultat. Fyll i lapp med uppgifter från tävling och lägg i röda postlådan vid postfacken senast 2 månader efter tävling. För tävlingar under första halvåret 2017 gäller att resultat ska vara inlämnade senast 1 juli.

Lydnadstävling pdf
Rallylydnad pdf

Barometern Bruks

Nu är även Bruksbarometern uppdaterad.
Bruks.pdf

Barometern Agility
2019-05-08. Bifogat finner du uppdaterade regler för årets Agility-barometer.
Barometerformuläret ska fyllas i av den tävlande själv och mejlas till mig på cathrine_kristiansson@hotmail.com eller läggas i agilityboden.
VBK Barometer – Agility
Barometerformulär – Agility – 2019