Allt om klubben

Om Veberöds Brukshundsklubb

Veberöds brukshundklubb är belägen på Idala området i Veberöd. Här huserar vi över klubbstuga samt en inhängnad appellplan på 1,5 ha. Vi har även en inhängnad agilitybana. KLubben ligger i natursköna område med promenadstråk över ängarna, samt om man vill så är det bara att promenera rakt ut i skogen.

Vi är cirka 350 medlemmar och tränar allt inom bruks och lydnad samt agility och rallylydnad. Hos oss är alla välkomna oavsett vad för slags hund man har och vilka egna erfarenheter man har. Det finns plats för nybörjare och proffs. Ung som gammal.

Sedan 1/6-2018 har vi inte längre någon kanslist på plats i klubbhuset. Vi har istället övergått till att samarbeta med studiefrämjandet. Vi kommer att informera på hemsida löpande efterhand som samarbetet utvecklas.

Givetvis så kommer det alltid att finnas frågor och dessa skall vi i vanlig ordning besvara efter bästa förmåga. Nedan finns ett antal kontaktperson för olika typer av kurser, som Ni kan höra av Er till när Ni har frågor om allt mellan himmel och jord. Kontaktlistan är indelad i de olika hundgrenar som finns tillgängliga inom Veberöds Brukshundklubb. Hittar Ni inte vad Ni söker så skicka ett mejl till .

Klubbhus Veberöds Brukshundsklubb

Stadgar och dokument

Våra stadgar styrs utifrån Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer på SBK Styrdokument

VBK dokument för nedladdning (lösenordsskyddat)