Anmäla till kurs

Veberöds BHK i samarbete med Studiefrämjandet

 

Veberöds Brukshundsklubb har precis, 1/6, påbörjat ett samarbete med Studiefrämjandet. Inom kort så kommer mer information kring detta.

 

I framtiden kommer man att anmäla sig direkt via Studiefrämjandets hemsida för att gå kurs hos Veberöds Brukshundklubb. Tillsvidare innan detta kommer igång så, finns vårt ordinarie anmälningsformulär för kurser. Detta är numera ett intresseformulär. Dock kommer vi att kontakta de som anmält sig via detta formulär, först och främst, i samband att vi övergår till det nya systemet. Ni kommer således inte att förlora Er plats i kön. Ni kommer att bli tillfrågade om Ni vill ha plats på den/de kurser NI anmält intresse till.

 

Att gå på kurs med sin hund är både stimulerande och lärorikt. Både för hunden och inte minst för dig som hundägare. Oavsett om du köpt valp eller har en lite äldre hund, finns det många saker att tänka på. Min hund skall bli en trevlig, social familjemedlem som kan delta i vårt dagliga liv, både i hemmet och ute i verkligheten. Det är då vi på brukshundklubben kan hjälpa till. 

 

För att få gå kurs måste man vara medlem i brukhundklubben. Läs mer om olika former av medlemskap och medlemsavgifter. Finns här.

 

Förutom att man blir försäkrad vid varje kurstillfälle finns det mängder av medlemsförmåner med bla. rabatt på försäkringar samt att man får medlemstidningen Brukshunden.

 

För att intresseanmäla till kurs finns det ett formulär till höger eller så finns det här

Har du frågor angående olika typer av kurser så kolla på vår kontaktlista här. Kontakt

 

OBS! OBS! Även om en kurs är fullbokad så går det bra att intresseanmäla sig till kurser. Vi startar upp nya kurser löpande när det finns tillräckligt många anmälda.

 

Kursbeskrivningar samt priser. Finns här.

 

Glöm inte heller att kolla in om det finns något för dig hos våra träningsgrupper. Finns här.