Kursstarter & Anmälan till kurs

Även om det står på en kurs att den är fullbokad, så går det alltid bra att sätta upp sig på reservplats. Att stå på reservplats är aldrig bindande. 

Planerade kurser

KursbeskrivningarTill kursbeskrivningar
Hösten 2018
Start DatumKursInstruktörDag/ TidMer info och anmälan
16 augustiRallylydnadskurs för nybörjareKatarina Holst
Malin Ivarsson
TorsdagarKursen är fullbokad. För att sätta upp sig på reservplats, skicka ett mejl till utbildning@vbkhund.se . Ange vilken kurs det gäller.
22 augustiValpkursAnnika KernenOnsdagar Kursen är fullbokad. För att sätta upp sig på reservplats, skicka ett mejl till utbildning@vbkhund.se . Ange vilken kurs det gäller.
25 augustiValpkursIngrid Ericsson
Anita Andersson
LördagarKursen är fullbokad. För att sätta upp sig på reservplats, skicka ett mejl till utbildning@vbkhund.se . Ange vilken kurs det gäller.
9 september UngdomskursMarianne Söderberg
Kerstin Ekholm
SöndagarInfo och anmälan ungdomskurs
10 septemberValpkursMartina EberhardMåndagarKursen är fullbokad. För att sätta upp sig på reservplats, skicka ett mejl till utbildning@vbkhund.se . Ange vilken kurs det gäller.
22-23 septemberFreestylekurs. Med eller utan hund.Ulrika HögbomMer info finns här http://test.vbkhund.se/2018/08/28/freestyle-kurs-22-239/Anmälan för deltagande med hund, klicka här. Anmälan MED hund För anmälan utan hund, mejla. utbildning@vbkhund.se
6 septemberAllmänlydnadskursKenneth Johansson & Eva WalmanTorsdagar 19-21:15Kursen är fullbokad. För att sätta upp sig på reservplats, skicka ett mejl till utbildning@vbkhund.se . Ange vilken kurs det gäller.